Drugbox er en rusmiddelforebyggende indsats i Odense Kommune. Vi er en del af Unge & Rusmidler, som er for unge under 30 år.

Tankesættet bag Drugbox er, at det er almindeligt at eksperimentere med alkohol, hash eller stoffer, når man er ung. Vi mener, at det er vigtigt at kunne snakke om det der sker i livet, også oplevelser og erfaringer med at ryge hash eller tage stoffer. Vi vil gerne skubbe gang i dialog og refleksion om rusmidler – skabe stof til eftertanke.

Drugbox.dk er udviklet på opfordring af unge i Odense. Sitet er udviklet i samarbejde med Center for Digital Pædagogik. Sitet er drevet og ejet af Unge & Rusmidler.

Drugbox’s medarbejdere

Torben Vangsted
Rusmiddelkonsulent og Drugbox’s ansigt ud ad til. Har et solidt og bredt blik ind i rusmiddelområdet fra udviklingsprojekter samt arbejdet som rådgiver, behandler og forebygger. Har siden 2007 arbejdet med fokus på forebyggelse i forhold til unge og rusmider.

Torben er uddannet pædagog og psykoterapeut. Som rusmiddelkonsulent bringer han dialog og nysgerrighed i spil, hvad enten det er i forhold til oplæg, undervisning eller sparring.

???
Stillingen som koordinator i Drugbox er i øjeblikket vakant.