Du har sikkert hørt, at hash og stoffer er noget, man helst skal holde sig fra, fordi det er dårligt for dig. Du oplever det bare anderledes. Måske får du det rigtig godt eller vildt fedt? Det kan være, du bedre kan slappe af, fyre den af eller være sammen med folk omkring dig på en anden måde, når du er skæv eller høj. Men er det virkelig så enkelt?

 

Alt er godt

Det gør bare livet lidt sjovere

Når man “optimerer” tilværelsen med jævne mellemrum er det let at overse, at der måske er direkte sammenhæng mellem det dér lille boost og følelsen af, at hverdagen bliver mere og mere uoverskuelig, trist, kedelig eller ligegyldig.

Løber du linen ud?

Der er fordele og ulemper ved alting, og derfor er det altid en rigtig god idé at mærke godt efter. Ikke at man generelt skal sætte spotlys på det dårlige eller ulemperne i ens liv, det gør ikke noget godt. Men når det kommer til lige netop de ting, der kan have en høj pris, hvis man ukritisk eller blindt løber linen ud, så er det godt nok indimellem at overveje, hvad man har gang i. Nogle gange kan vi tro, at vi har brug for noget, selvom det er noget helt andet, vi egentligt mangler. Du kan måske spørge dig selv; Hvorfor er det egentligt, at jeg har brug for at ryge hash eller tage stoffer? Er livet kedeligt, trist eller formålsløst uden? Hvorfor vil jeg være en bedre, federe eller mere modig udgave af mig selv?