brug for at ændre retning

Et sneak peak ind i rådgivningen

Der er ikke to samtaler der er ens – for alle unge er jo forskellige. Netop derfor gør vi også meget ud af at være fleksible.

Mød Trine, der er en af de rådgivere, du kan snakke med, hvis du kontakter rådgivningen.

Hvad er rådgivningen for noget?

I rådgivningen kan du snakke om hash og stoffer. Måske for at lufte dine tanker. Eller for at blive klogere på dig selv, dine valg og dine vaner. Rådgivningen er gratis og er for dig, der er ung i Odense.

Samtaler - virtuelt eller IRL

Er du under 25 år og bor, eller går på ungdomsuddannelse, i Odense Kommune? Så kan du helt gratis få anonyme samtaler med en rådgiver. Vi kan mødes hos os i Unge & Rusmidler – eller der, hvor du er. Vi kan også snakke sammen på mobil eller mødes virtuelt. Uanset hvordan du vil mødes, så er det anonymt og fortroligt.

I Rådgivningen kan du tale om lige det du vil – vi er især gode til at snakke om hash, stoffer og det der rører sig i livet som ung.
Ring til Gitte, Lonni og Trine i rådgivningen på 23 26 20 91.

Hvis du er under 18 år kan du få én anonym samtale, uden at dine forældre ved det. Hvis du gerne vil have flere samtaler, så skal vi give dine forældre besked om, at vi taler med dig.

Ring til os på 23 26 20 91

Anonym SMS-rådgivning

Alle unge, der bor, eller opholder sig, i Odense Kommune kan bruge vores anonyme SMS-rådgivning.

Har du spørgsmål om hash eller andre stoffer – eller har brug for hjælp eller rådgivning? Intet er for stort eller småt.
Vores nummer er 22 49 68 16.
Rådgiveren kan ikke se dit nummer, når du skriver.

Du kan SMS’e døgnet rundt, vi svarer så hurtigt vi kan og altid indenfor 48 timer.

 

SMS os på 22 49 68 16