Det at være nysgerrig er et sundt og essentielt karaktertræk, der betyder, at vi søger svar på noget ukendt.

Og ærligt talt; hvem har ikke været nysgerrig på hash eller stoffer? Nogle udlever dén nysgerrighed, men spørgsmålet er, om man egentlig behøver at kaste sig ud i alt dét, som man er nysgerrig på? Vi kan godt blive klogere på noget uden prøve det.

nysgerrig

Hvor langt vil vi vade ud?

Som nysgerrige mennesker har vi lyst og ofte også behov for at undersøge ukendte områder. Afhængigt af, hvor spændende og farligt vi vurderer, at det nye og ukendte er, undersøger vi det mere eller mindre. Det er dér det er vigtigt, at vi er omhyggelige med vores nysgerrighed, så vi ikke vader direkte ud, hvor vi ikke kan bunde.

Allerede i vandet?

Hvis du allerede har kastet dig ud i vandet og er i fuld gang med at eksperimentere med hash og stoffer, så er du måske også helt up to date med, hvordan hash og stoffer virker på dig og din krop – både nu og på sigt? Nogle gange vil vi helst bekræftes i de valg vi allerede har truffet – rygklap føles jo meget bedre end kritik. Det kan føles vildt fedt at ryge hash og tage stoffer, men sandheden er, at der tit er en pris at betale. Dét der er sjovt nu, kan vise sig mindre sjovt senere.

Selvom hash og stoffer ikke kommer med indlægssedler eller manualer er det en god ide, at stille en del af sin nysgerrighed gennem viden og ikke kun gennem erfaring. Der er masser af viden at finde, og når du jagter den viden, så søg og læs gerne bredt, så du får et nuanceret billede af, hvad det er du har med at gøre.