Vi lever i et samfund, hvor vi er udsat for et ekstremt pres. Der er store forventninger til alt: familie, venner, uddannelse, kærester, sociale medier, karriere og så videre. Det er ikke underligt, at mange har brug for en pause – spørgsmålet er bare, hvordan man finder roen.

pres og stress

Vil du investere?

Det er ikke nødvendigvis nemt, men hvis du finder den rette måde for DIG til at skabe ro indeni, så har du fat i noget, du kan bruge resten af dit liv.

Nogle ryger hash eller tager stoffer for at flygte fra stress og forventningspres. Det er ikke nødvendigvis en god idé, men når man er presset og tankerne flyver rundt, er det svært at tænke klart. Hvis man så tidligere har haft held til at finde en pause gennem hash eller stoffer, kan det være let eller oplagt at vælge den samme løsning igen. Problemet er bare, at det ikke er en særlig holdbar løsning, for når rusen stopper, er du tilbage, der hvor du startede. Midt i kaos.

Gode veje til at finde ro

Der findes heldigvis mange andre måder til at komme ud af den ubehagelige tilstand, som stress giver. Måder der er langt bedre og mere bæredygtige end hash og stoffer.

Måske du kan finde ro og tage en pause gennem fordybelse, meditation eller fysisk aktivitet. Mærk efter i dig selv. Når du finder en naturlig måde at falde til at få ro på, har du fundet nøglen til en løsning, du kan bruge resten af livet.