Det kan være utroligt svært at finde ud af, hvad man egentlig helst vil, når det handler om sit forbrug af hash og/eller stoffer. Er det egentlig noget, du gerne vil blive ved med, eller har du lyst til at stoppe?

splittet

Pros and cons

Du har sikkert før prøvet at lave en pros and cons-liste over noget, du var meget i tvivl om. Det kan måske være let nok at lave listen, men den giver ikke nødvendigvis et svar – måske gør den dig i virkeligheden endnu mere forvirret. Det er den følelse man kan have, når man overvejer sit forbrug af hash eller stoffer. På den ene side kan det jo være med til at gøre dig glad, give dig selvtillid og få dig til at slappe mere af, men på den anden side kan der være nogle ret uheldige konsekvenser… men de ligger måske helt ude i fremtiden. Tankerne drøner med tophastighed, du vender og drejer hvert et argument og finder nye, og det kan faktisk ende med at blive helt stressende, og hvad er løsningen så?

Hent nye perspektiver

Det er en rigtig god idé at dele det her tankemylder med andre. Du kan tale med en og gerne flere om dit forbrug af hash eller stoffer, og om det skal være en del af din fremtid eller ej. Vi får meget mere ud af at diskutere med andre end os selv, for på den måde får vi nye perspektiver og udvider vores egen horisont. Det er i sidste ende op til dig selv, om du vil fortsætte dit forbrug eller ej, men sørg for at høre nogle forskellige synspunkter på problemstillingen – og det gælder også andre ting i livet, som du er splittet omkring.