den levende rusmiddelpolitik

Den levende rusmiddelpolitik

Der er mange fordele ved at have en rusmiddelpolitik, når man arbejder med unge. Men hvad indbefatter det? Hvordan sætter man i gang og hvordan holder man den opdateret og aktiv?

Læs mere
risikoadfærd tegn og signaler

Risikoadfærd, tegn og signaler

Hvordan kan du vide, om din bekymring for en ung handler om rusmidler? Er der særlige tegn eller signaler, der er værd at være ekstra opmærksom på?

Læs mere

Forstå de unges rusmiddelforbrug

Et ungt menneske, der føler sig forstået, er lettere at hjælpe på vej. Man hvordan kan man forstå de unges rusmiddelforbrug? Og hvordan kan man skelne mellem forbrug og misbrug af rusmidler?

Læs mere
tilbud til 10 klasse

Tilbud til ungdomsuddannelser og 10. klasser i Odense Kommune

Drugbox er en rusmiddelforebyggende indsats målrettet ungdomsuddannelser og 10. klasser i Odense Kommune. Se hvilke ydelser I kvit og frit kan gøre brug af, når I vil sætte rusmidler og rusmiddelforebyggelse på dagsordenen i forhold til fagpersoner, elever eller forældre.

Læs mere

Hvad er Hashfri Uddannelsesby?

Når unge jævnligt ryger hash, kan det påvirke deres muligheder for uddannelse og job. Det er med dét afsæt at ungdomsuddannelserne og Odense Kommune samarbejder om at forebygge og reducere brugen af hash.

Læs mere
tilbud til 10 klasse

Sæt fokus på hash

Ungdomsuddannelserne i Odense og Odense Kommune samarbejder året rundt om at forebygge og reducere brugen af hash blandt unge. Her finder du inspiration til, hvordan du let kan gribe om emnet. Du kan for eksempel tage materialet i brug i uge 47, hvor vi står sammen på tværs for at skabe opmærksomhed på vores fælles ærinde.

Læs mere
Viser 6 af 6